SOBRE JO


El meu nom és Genís Vilalta, i soc un ciutadà més d’aquest món amb objectius pels quals treballar i amb moltes ganes de viure tot tipus d’experiències per a formar-me com a persona.

ORÍGENS

Vaig nàixer el gener del 1994 a Ivars d’Urgell, un poble de tradició agrícola de Lleida, Catalunya. Em vaig criar amb valors de llibertat, esforç i d’ètica per part del meu entorn familiar, els quals els hi agrairé sempre. En aquells temps, vaig gaudir del que és viure en un poble, divertint-te amb els teus amics i amb la naturalesa que ens envolta i a la vegada aprenent contínuament sobre ella.

PERQUÈ SÓC COM SÓC?

Quan vaig començar a tenir interès sobre el funcionament real de la societat, em vaig anar clarificant en que volia dedicar el meu temps durant la resta de la meva vida. Vaig descobrir que tothom busca la felicitat, i que jo mateix també ho feia /quin descobriment, oi?/. També vaig experimentar que ajudar als altres, ajudava a les altres persones, però sobretot et donava gran satisfacció personal. Finalment, també vaig notar en mi que m’encantava crear o ajudar en la creació de coses que tinguessin un ús i poguessin influir positivament en la vida de les persones.

Així doncs, des de l’experiència de sembrar una llavor i cuidar-la fins que en poguessis recol·lectar el fruit, o el d’agafar unes peces de fusta i fer una caseta per al gos, vaig anar agafant la fascinació per aquest procés.

Localitzar un problema o una mancança, reflexionar, trobar una solució i finalment posar-la en pràctica.

Una vegada descobert a que volia dedicar el meu temps, havia de descobrir el com. Aquest com, és l’Arquitectura i la Política.  Aquestes dos disciplines, de molts anys d’història, practicades amb una bona ètica i forts valors de treballar per la millora de la vida de les persones (i no el contrari), és el que m’ajudarà a satisfer la meva necessitat en sentir-me una peça útil (i a la vegada feliç) en el complex engranatge de la nostra societat.

ACTUALMENT

L’any 2012, havent finalitzat el batxillerat tecnològic, em vaig presentar a un concurs a la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). En aquest concurs, es presentava el treball de recerca de batxillerat, el qual vaig defensar en dos ocasions davant d’un jurat. Aquest concurs, després de guanyar havent presentat el meu treball, Disseny i estudi d’una casa modular i bioclimàtica, em va permetre començar a estudiar la carrera d’arquitectura a la UIC aquell mateix setembre.

Actualment porto quatre anys estudiant arquitectura en aquesta universitat, on he aprés gran quantitat de coneixements i on m’he sentit molt valorat per la feina feta. En la pàgina web present, podreu veure tots els projectes que he fet fins ara a la UIC, així com projectes reals participant en diferents workshops.

En aquest web, també podreu trobar, l’altra part que va lligada amb els meus interessos, la part social i política. En aquest sentit, us mostraré esdeveniments que he ajudat a organitzar tant des de la política com des de la societat civil organitzada, en els quals he participat, així com altres afers que em semblen interesants posar-los de relleu com poden ser projectes interesants d’altres persones o col·lectius.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s